Bruine oorclips met dieren print en een zwart oorstukje

181853

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorclip is circa 7 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 14,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek onze trendy bruine oorclips met dierenprint en een zwart oorstukje!

Unieke stijl met dierenprint.

Voeg een vleugje speelse elegantie toe aan je sieradencollectie met onze bruine oorclips met dierenprint. Deze opvallende clips zijn voorzien van een trendy luipaard-, zebra- of slangenpatroon, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor liefhebbers van dierenprints. Met hun natuurlijke tinten en gedurfde ontwerpen passen ze moeiteloos bij elke outfit, of je nu een casual dagje uit hebt gepland of je avondlook naar een hoger niveau wilt tillen.

Comfortabel en stijlvol oorstukje

Onze bruine oorclips worden geleverd met een zwart oorstukje, dat niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel om te dragen. Het zwarte oorstukje vormt een mooi contrast met de dierenprint en zorgt ervoor dat de oorclips stevig op hun plaats blijven zitten, zonder ongemak te veroorzaken.

Vraag.

"Zijn deze oorclips geschikt voor mensen zonder gaatjes in hun oren?" Antwoord: Ja, deze oorclips zijn speciaal ontworpen voor mensen zonder gaatjes in hun oren. Ze bieden een geweldige manier om je look te verfraaien zonder piercings. Onze clips zijn eenvoudig aan te brengen en comfortabel om te dragen, waardoor ze een fantastische optie zijn voor iedereen die op zoek is naar een non-piercing sieradenalternatief.
Voeg een vleugje trendy stijl toe aan je look met onze bruine oorclips met dierenprint en zwart oorstukje! Bestel nu en geef je sieradencollectie een fashionable upgrade.
 
Gegevens
Gewicht15 gr.
Breedte4.5 cm.
MateriaalAcryl
TypeOorclip
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 cm.