Grijze oorclips met een goudkleurige rand

185864

Nieuw artikel

Grijze oorclips met een goudkleurige rand.
  • De lengte van deze oorclip is circa 2.2 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 6,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Trendy Grijze Oorclips met Goudkleurige Rand - Een Stralende Toevoeging aan je Sieradencollectie Ontdek onze nieuwste modeparel: grijze oorclips met een goudkleurige rand! Deze prachtige oorsieraden stralen elegantie en stijl uit, waardoor je look direct een upgrade krijgt. Of je nu een casual outfit wilt verfraaien of je avondensemble wilt perfectioneren, deze oorclips zijn de ideale keuze.
Waarom deze Grijze Oorclips met Goudkleurige Rand? Onze grijze oorclips met goudkleurige rand zijn de perfecte accessoires voor de moderne vrouw. De clipsluiting is geschikt voor iedereen, zelfs als je geen oorgaatjes hebt. De grijze tint past moeiteloos bij elke kledingkast en voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid. Met deze oorclips ben je altijd klaar om te stralen!
Haal Nu je Grijze Oorclips met Goudkleurige Rand in Huis Wacht niet langer om je sieradencollectie uit te breiden met deze must-have grijze oorclips met een goudkleurige rand. Bestel ze vandaag nog en ervaar de tijdloze schoonheid en veelzijdigheid van deze prachtige sieraden.
 
Gegevens
Gewicht7 gr
Breedte0.7 cm
MateriaalMetaal
TypeOorclip
Lengte oorbel2 - 3 cm
Lengte2.2 cm