Blauw gekleurde glas kralen armband met meerdere strengen

183331

Nieuw artikel

Blauw gekleurde glas kralen armband met meerdere strengen.
  • De lengte van de armband is 18 cm
  • De armbanden zijn nikkelvrij

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Verrijk Je Look met Onze Prachtige Blauw Gekleurde Armband van Glas Kralen en Meerdere Strengen
Laat je betoveren door de schoonheid van onze blauw gekleurde armband van glas kralen met meerdere strengen. Deze armband voegt een vleugje serene elegantie toe aan je outfit en is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Met zijn verfijnde ontwerp en kleurrijke tinten straalt deze armband tijdloze charme uit.
Een Zee van Blauwe Tinten De verscheidenheid aan blauwe tinten in deze armband doet denken aan de diepten van de oceaan en roept een gevoel van rust en kalmte op. De glas kralen vangen het licht op een betoverende manier, waardoor de armband een sprankelende uitstraling krijgt. Met meerdere strengen en een doordacht ontwerp omhult deze armband je pols met een stijlvolle gelaagdheid.
Met de Hand Vervaardigd voor Unieke Pracht Elke kraal en elke streng van deze armband is met de hand geplaatst, wat resulteert in een kunstwerk van vakmanschap en creativiteit. De zorgvuldig geselecteerde combinatie van kleuren en materialen weerspiegelt je persoonlijke stijl en liefde voor verfijnde details. Deze armband is niet alleen een accessoire, maar ook een kunstzinnige expressie van jouw individualiteit.
Vraag en Antwoord: Kan ik deze armband combineren met andere sieraden? Zeker weten! De veelzijdigheid van blauw maakt deze armband gemakkelijk te combineren met andere sieraden in je collectie. Of je nu kiest voor zilveren accenten, gouden juwelen of andere kleurrijke stukken, deze blauw gekleurde armband van glas kralen met meerdere strengen zal harmonieus samengaan met je andere accessoires en je look voltooien.
Voeg een Vleugje Serene Elegantie toe aan Jouw Look met Onze Blauw Gekleurde Glas Kralen Armband - Bestel Nu!
 
Gegevens
Gewicht40 gr
Lengte armband17 - 18 cm
MateriaalStainless steel
Lengte18 cm