Oorclips met heldere blauwe steen en glinsterende hanger

188169

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorclip is circa 7 cm.
  • Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 14,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Prachtige Oorclips met Helderblauwe Steen en Glinsterende Hanger Stap in de schijnwerpers van de mode met onze schitterende oorclips! Deze stijlvolle accessoires zijn ontworpen om je look een vleugje elegantie en glamour te geven. Met hun helderblauwe stenen en glinsterende hangers zijn deze oorclips de perfecte keuze voor elke gelegenheid.
Waarom zou je deze oorclips kiezen? Onze oorclips zijn meer dan alleen sieraden, het zijn statement pieces die je outfit naar een hoger niveau tillen. De helderblauwe stenen voegen een vleugje kleur toe aan je look, terwijl de glinsterende hangers een subtiele sprankeling geven. Of je nu een chique avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse stijl wilt upgraden, deze oorclips zijn de perfecte keuze.
Optimaliseer je Stijl met onze Oorclips Met deze oorclips voeg je moeiteloos een vleugje glamour toe aan elke outfit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met aandacht voor detail. De helderblauwe steen vangt het licht prachtig op en de glinsterende hanger voegt een vleugje elegantie toe. Of je nu kiest voor een formele jurk of een casual jeans, deze oorclips zullen je look compleet maken.
 
Gegevens
Gewicht27 gr.
Breedte3 cm.
MateriaalResin (hars)
TypeOorclip
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 cm.