Blauwe oorhangers met een goudkleurig element in het midden

185329

Nieuw artikel

Blauwe oorhangers met een goudkleurig element in het midden
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 12,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Prachtige Blauwe Oorhangers met Goudkleurig Middenstuk Laat je oren stralen met onze schitterende blauwe oorhangers, voorzien van een prachtig goudkleurig element in het midden. Deze oorhangers combineren moeiteloos eigentijdse stijl met een vleugje luxe, waardoor je een verbluffende look kunt creeren. De diepblauwe tint van de oorhangers, samen met het glinsterende goudkleurige middenelement, voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of een informele dag hebt, deze oorhangers voegen direct elegantie toe aan je uitstraling.
Elegant Design voor Tijdloze Schoonheid Het ontwerp van deze blauwe oorhangers is met zorg samengesteld om tijdloze schoonheid te bieden. Het goudkleurige element in het midden geeft een luxe uitstraling aan de oorhangers, terwijl de diepblauwe kleur een vleugje diepte en mysterie toevoegt. Deze oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze duurzaam en perfect zijn voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden. Het elegante ontwerp past goed bij verschillende outfits en stijlen, waardoor het een veelzijdige keuze is.
Hoe kan ik de oorhangers het beste onderhouden? Om de prachtige uitstraling van deze blauwe oorhangers te behouden, is goed onderhoud van essentieel belang. Vermijd contact met water, parfum en andere chemicalien om de kleur en glans van de oorhangers te behouden. Berg de oorhangers op in een sieradendoosje of zakje wanneer je ze niet draagt, om krassen en beschadigingen te voorkomen. Een zachte doek gebruiken om regelmatig af te stoffen helpt om de oorhangers er als nieuw uit te laten zien. Met de juiste zorg blijven deze oorhangers een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
TypeSteker
MateriaalResin (hars)
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm