Blauw gekleurde glas kralen oorringen

185751

8720994024777

Nieuw artikel

Blauw gekleurde glas kralen oorringen
  • De lengte van deze oorbel is circa 4.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 11,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Blauw Gekleurde Glas Kralen Oorringen: Een Stijlvolle Toevoeging aan Jouw Sieradencollectie Op zoek naar de perfecte accessoires om je outfit compleet te maken? Ontdek onze prachtige blauw gekleurde glas kralen oorringen, nu beschikbaar in onze webshop! Deze oorringen zijn niet alleen een blikvanger, maar ook een must-have voor elke modebewuste vrouw. Lees verder om meer te weten te komen over deze schitterende sieraden.
Wat maakt onze blauw gekleurde glas kralen oorringen zo bijzonder? Onze blauw gekleurde glas kralen oorringen zijn met zorg vervaardigd en stralen een tijdloze elegantie uit. De diepe blauwe kleur van de glaskralen voegt een vleugje glamour toe aan je look. De sublieme afwerking en het oog voor detail maken deze oorringen tot een uniek stuk in je sieradencollectie.
Waarom zou je onze blauw gekleurde glas kralen oorringen kiezen? Met deze oorringen maak je een statement op elke gelegenheid, of het nu een chique avondje uit is of een dagelijkse stijlvolle toevoeging aan je look. Ze zijn ook een geweldig cadeau voor je dierbaren. Kies voor kwaliteit en stijl met onze blauw gekleurde glas kralen oorringen, verkrijgbaar in onze webshop.
 
Gegevens
Gewicht19 gr
MateriaalGlas
TypeOorring
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4.50 cm