Camel kleurige oorhangers met een goudkleurig oor stukje

185229

Nieuw artikel

Camel kleurige oorhangers met een goudkleurig oor stukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 3 a 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Camel Kleurige Oorhangers met Goudkleurig Oorstukje Ontdek onze prachtige camel kleurige oorhangers met een vleugje goud in het oorstukje. Deze oorbellen stralen warmte en elegantie uit en zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. Benieuwd naar meer? Lees verder voor alle details!
Tijdloze Schoonheid Onze camel kleurige oorhangers combineren moeiteloos met elke outfit en geven een vleugje tijdloze schoonheid. De camel kleur straalt warmte en verfijning uit, terwijl het goudkleurige oorstukje een luxueus accent toevoegt. Deze oorbellen zijn een prachtige keuze voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Lichtgewicht en Comfortabel Naast hun prachtige esthetiek zijn deze oorhangers ook uiterst comfortabel om te dragen. Ze zijn ontworpen met oog voor draagcomfort en vakmanschap. Voeg een vleugje klasse toe aan je look met deze camel kleurige schoonheden.
Ben je klaar om te schitteren?
Bestel vandaag nog deze camel kleurige oorhangers met goudkleurig oorstukje en voeg een tijdloze elegantie toe aan je sieradencollectie!
 
Gegevens
Gewicht10 gr
TypeSteker
MateriaalResin (hars)
Lengte oorbel3 - 4 cm
Lengte3 a 4 cm