Goudkleurige harten oorhangers met een mooi motief

185335

Nieuw artikel

Goudkleurige harten oorhangers met een mooi motief
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Luxe Goudkleurige Harten Oorhangers met Verfijnd Motief Ontdek onze nieuwste pronkstukken in de wereld van fashion en sieraden: de betoverende goudkleurige harten oorhangers met een prachtig motief. Deze oorbellen zijn een absolute must-have voor elke liefhebber van stijl en elegantie.
Waarom zou je deze goudkleurige harten oorhangers kiezen? Deze oorhangers zijn met precisie vervaardigd, met oog voor detail en hoogwaardige materialen. De goudkleurige harten zijn verrijkt met een verfijnd motief dat direct in het oog springt. De combinatie van elegantie en sentiment maakt deze oorbellen geschikt voor elke gelegenheid, van romantische diners tot chique feesten.
Hoe kunnen deze oorhangers je stijl verbeteren? De goudkleurige harten oorhangers zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zodat je de hele dag van hun schoonheid kunt genieten. Of je nu je outfit een vleugje romantiek wilt geven of gewoon op zoek bent naar een statement piece, deze oorbellen voegen moeiteloos een vleugje klasse toe aan je look. Verwen jezelf of verras iemand bijzonders met deze prachtige goudkleurige harten oorhangers met een verfijnd motief.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm