Donker grijze hartvormige oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje

182955

8720687194060

Nieuw artikel

Donker grijze hartvormige oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 9,07

€ 13,95

-35%

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Prachtige Donker Grijze Hartvormige Oorhangers met Goudkleurig Hartje als Oorstukje Ontdek onze prachtige donker grijze hartvormige oorhangers, verfraaid met een goudkleurig hartje als oorstukje. Deze oorbellen voegen een vleugje elegantie en romantiek toe aan je look. Met hun betoverende donker grijze kleur en glanzende goudkleurige accent zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfijnen, deze oorhangers zijn een schitterende aanvulling op je sieradencollectie.
Betoverende Donker Grijze Kleur met Glanzend Goudkleurig Hartje Onze donker grijze hartvormige oorhangers zijn ontworpen om tijdloos en chic te zijn. De betoverende donker grijze kleur voegt een vleugje klasse en mysterie toe aan je look, waardoor je er moeiteloos elegant uitziet. Het goudkleurige hartje als oorstukje voegt een romantisch en subtiel accent toe, waardoor ze een charmant detail zijn.
Hoe kan ik deze donker grijze hartvormige oorhangers met goudkleurig hartje het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze donker grijze hartvormige oorhangers met goudkleurig hartje het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze opvallen! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling. Of combineer ze met een romantische outfit om je look een verfijnde touch te geven. Deze donker grijze oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van feestjes tot date nights en speciale evenementen. Laat je persoonlijkheid stralen en creeer je eigen unieke en stijlvolle look met deze prachtige oorhangers.
 
Gegevens
Gewicht11 gr
Breedte5.10 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 cm
AanbiedingenAanbiedingen