Goudkleurige oorclips met een groene hanger

185866

Nieuw artikel

Goudkleurige oorclips met een groene hanger.
  • De lengte van deze oorclip is circa 5 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 5,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Goudkleurige Oorclips met Groene Hanger - Elegante Mode Accessoires voor Dames Ontdek onze nieuwste toevoeging aan de collectie - prachtige goudkleurige oorclips met een schitterende groene hanger. Deze trendy sieraden zijn perfect om je outfit een vleugje glamour en stijl te geven. Met hun unieke ontwerp en hoogwaardige materialen zijn ze een must-have voor elke modebewuste vrouw.
Waarom kiezen voor onze goudkleurige oorclips met groene hanger? Onze oorclips zijn vervaardigd met oog voor detail en zijn hypoallergeen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor alle huidtypes. De groene hanger voegt een vleugje kleur en levendigheid toe aan je look, perfect voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden.
Hoe draag je deze prachtige oorclips? Combineer deze oorclips met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling, of draag ze met een casual outfit om je alledaagse stijl op te fleuren. De groene hanger voegt een vleugje frisheid toe aan je look en trekt zeker de aandacht. Creeer je eigen unieke stijl met deze veelzijdige mode-accessoires.
 
Gegevens
Gewicht10 gr