Groene kralen oorhangers met goudkleurig draad en oorstukje

183681

Nieuw artikel

Groene kralen oorhangers met goudkleurig draad en oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 3 a 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Groene Kralen Oorhangers met Goudkleurig Draad: Een Vleugje Natuurlijke Elegantie Betreed de wereld van verfijnde schoonheid met onze groene kralen oorhangers, vakkundig samengesteld met goudkleurig draad en oorstukjes. Deze oorhangers brengen de pracht van de natuur naar voren en voegen een vleugje luxe toe, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op elke outfit.
Een Samensmelting van Natuurlijke en Luxueuze Elementen Onze groene kralen oorhangers met goudkleurig draad stralen de charme uit van de natuurlijke wereld. De levendige groene kralen brengen frisheid en leven in je look, terwijl het goudkleurige draad en oorstukje een vleugje glamour toevoegen. Dit samenspel van elementen creeert een harmonie tussen natuurlijke eenvoud en luxueuze details.
Hoe Breng Je Deze Oorhangers Tot Leven? Vraag: "Hoe kan ik deze groene kralen oorhangers het beste combineren?" Deze groene kralen oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te schitteren bij verschillende gelegenheden. Combineer ze met een zomerjurk voor een luchtige en verfijnde uitstraling tijdens warme dagen. Voor een meer formele look kunnen ze worden gedragen met een elegante avondjurk. De groene tinten voegen een element van natuurlijke schoonheid toe, terwijl het goudkleurige draad een vleugje elegantie biedt.
Voeg Natuurlijke Pracht Toe aan Jouw Collectie! Breid je sieradencollectie uit met deze betoverende groene kralen oorhangers, met goudkleurig draad en oorstukjes. Of je nu een vleugje natuurlijke elegantie aan je look wilt toevoegen of een speciale gelegenheid wilt benadrukken, deze oorhangers zijn de ideale keuze. Bestel nu en laat jezelf stralen met de schoonheid van de natuur!
 
Gegevens
Gewicht12 gr
MateriaalMetaal
TypeSteker
Lengte oorbel3 - 4 cm
Lengte3 a 4 cm