Groen gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje

182063

8720687189585

Nieuw artikel

Groen gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 cm.

  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 7,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek onze unieke groen gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje

Ben je op zoek naar een opvallend accessoire om je outfit compleet te maken?

Zoek niet verder! Onze groen gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje zijn de perfecte keuze voor een stijlvolle look. Deze prachtige oorbellen zijn met zorg ontworpen en stralen elegantie uit. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of je dagelijkse stijl wilt upgraden, deze oorhangers voegen direct een vleugje glamour toe aan elke outfit. Met hun groene kleur, geinspireerd door de natuur, brengen deze oorhangers een verfrissend element in je sieradencollectie. De kleur groen staat symbool voor harmonie, evenwicht en vernieuwing, waardoor je een positieve en energieke uitstraling krijgt. De oorstukjes zijn goudkleurig, wat een vleugje luxe toevoegt en een prachtige combinatie vormt met de groene tint.

Veelzijdig en van hoge kwaliteit

Onze groen gekleurde oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige schoonheid te garanderen. De oorbellen zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen. Met hun opvallende ontwerp zijn ze geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Draag ze bijvoorbeeld bij een cocktailjurk voor een avondje uit of combineer ze met een casual outfit om je dagelijkse look te verlevendigen.

Hoe kan ik mijn groen gekleurde oorhangers het beste verzorgen?

Om ervoor te zorgen dat je groen gekleurde oorhangers hun glans behouden, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Bewaar ze op een droge en veilige plaats, bij voorkeur in een sieradendoosje of een zacht doekje. Vermijd direct contact met water, parfum en andere chemische stoffen om verkleuring of beschadiging te voorkomen. Als je de oorbellen schoon wilt maken, gebruik dan een zachte doek om ze voorzichtig af te vegen. Met de juiste zorg zullen je groen gekleurde oorhangers langdurig hun prachtige uitstraling behouden. Bestel vandaag nog jouw groen gekleurde oorhangers en geef je look een boost! Breng je stijl naar een hoger niveau met onze groen gekleurde oorhangers met een goudkleurig oorstukje. Deze trendy accessoires zijn perfect om je outfit een frisse en glamoureuze uitstraling te geven. Met hun unieke ontwerp en hoogwaardige materialen zullen deze oorhangers je ongetwijfeld complimenten opleveren. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!
 
Gegevens
Gewicht9 gr
Breedte3.50 cm
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4.80 cm