Groene glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje

183528

8720994013900

Nieuw artikel

Groene glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 5.70 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

Dit artikel is niet langer op voorraad

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Groene glas kralen oorhangers met goudkleurig oorstukje: Trendy accessoires voor elke outfit Ontdek onze prachtige groene glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje! Deze trendy accessoires zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor een avondje uit of een subtiele touch wilt toevoegen aan je dagelijkse look, deze oorhangers zullen zeker indruk maken.
Een vleugje natuurlijke elegantie: Onze groene glas kralen oorhangers zijn met zorg ontworpen om een vleugje natuurlijke elegantie aan je stijl toe te voegen. De groene kleur van de glas kralen symboliseert harmonie, vernieuwing en frisheid, waardoor je een verfijnde uitstraling krijgt. De subtiele glans van het goudkleurige oorstukje voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, waardoor deze oorhangers zowel overdag als 's avonds een opvallende keuze zijn.
Waar te dragen en te combineren: Deze groene glas kralen oorhangers zijn veelzijdig genoeg om op verschillende gelegenheden te dragen. Draag ze met een chique avondjurk voor een formele uitstraling, of combineer ze met een casual blouse en jeans voor een modieuze alledaagse look. Ze zijn ook geweldig als cadeau voor vrienden of familie die houden van mode en sieraden.
 
Gegevens
Gewicht7 gr
Breedte4.50 cm
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5.70 cm