Goudkleurige oorhangers met oranje kraaltjes

182841

8720687191991

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met oranje kraaltjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 5.20 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 9,66

€ 18,95

-49%

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met Oranje Kraaltjes - Een Statement Accessoire Ben je op zoek naar een opvallend sieraad dat je look echt laat opvallen? Deze goudkleurige oorhangers met oranje kraaltjes zijn precies wat je nodig hebt! De combinatie van de glanzende goudkleur en de levendige oranje kraaltjes geeft een stijlvol en statement effect. Of je nu naar een feestje gaat of je dagelijkse outfit wilt verfraaien, deze oorhangers voegen een vleugje kleur toe en laten je stralen met hun opvallende ontwerp.
Hoogwaardige Materialen en Verfijndheid - Kwaliteit is Belangrijk Bij onze goudkleurige oorhangers met oranje kraaltjes staat kwaliteit voorop. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te waarborgen. . De oranje kraaltjes zijn zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap bevestigd voor een prachtige en verfijnde afwerking. Deze oorhangers zijn niet alleen een fashion statement, maar ook een investering in een stijlvol accessoire dat je keer op keer laat stralen.
Bestel Nu je Goudkleurige Oorhangers met Oranje Kraaltjes Wil je graag deze prachtige goudkleurige oorhangers met oranje kraaltjes aan je sieradencollectie toevoegen? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog je bestelling! Bezoek onze webshop, selecteer het gewenste paar oorhangers en voeg ze toe aan je winkelwagen. Het bestelproces is eenvoudig en veilig. Binnenkort worden de oorhangers zorgvuldig verpakt en verzonden. Mis deze kans niet om jezelf of iemand anders te verwennen met deze stijlvolle en opvallende sieraden. Bestel nu en maak een statement met deze goudkleurige oorhangers met oranje kraaltjes!
 
Gegevens
Gewicht7 gr
Breedte4.50 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5.20 cm
AanbiedingenAanbiedingen