Gekleurde oorbellen met hartvormige hanger en raffia

183551

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorbel is circa 6,5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 18,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Gekleurde Oorbellen met Hartvormige Hanger en Raffia: Unieke Accessoires voor Jouw Stijl Ontdek onze nieuwe gekleurde oorbellen met hartvormige hanger en subtiele raffia details. Deze unieke accessoire is ontworpen om jouw look te versterken en je persoonlijke stijl te laten schitteren. Of je nu op zoek bent naar een speelse toevoeging aan je dagelijkse outfit of een statement piece voor een speciale gelegenheid, deze oorbellen zijn de perfecte keuze.
Levendige Kleuren en Delicate Hangers De hartvormige hangers voegen een vleugje romantiek toe aan je look, waardoor deze oorbellen ideaal zijn voor zowel casual als formele gelegenheden. De combinatie van levendige kleuren en delicate hangers zorgt voor een opvallend contrast dat de aandacht trekt en je outfit naar een hoger niveau tilt.
Raffia Details voor Een Natuurlijke Touch Wat deze oorbellen echt bijzonder maakt, zijn de raffia details die ze een natuurlijke en bohemien uitstraling geven. De raffia-elementen voegen textuur en diepte toe aan de oorbellen, waardoor ze een speels en eigentijds karakter krijgen. Of je nu een zomerse vibe wilt creeren of gewoon een vleugje originaliteit aan je look wilt toevoegen, de raffia details maken deze oorbellen tot een must-have accessoire.
 
Gegevens
Gewicht14 gr.
Breedte4 cm.
TypeSteker
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6
5 cm.1