Gekleurde harten oorhangers en een goudkleurige hart

183257

Nieuw artikel

Gekleurde harten oorhangers en een goudkleurige hart
  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek de Liefde van Gekleurde Harten Oorhangers - Een Hartverwarmende Toevoeging aan Jouw Sieradencollectie! Ben je op zoek naar een betoverend paar oorhangers om je look te verfraaien? Zoek niet verder! Onze gekleurde harten oorhangers zijn de perfecte keuze voor een hartverwarmende en opvallende uitstraling. Deze oorbellen zijn met liefde ontworpen en bevatten gekleurde harten, waardoor ze een speelse en vrolijke touch hebben die alle harten zal veroveren. De oorhangers hebben een goudkleurig hartje als oorstukje dat een vleugje luxe en elegantie toevoegt aan de stijl.
Waarom Kiezen voor Onze Gekleurde Harten Oorhangers?
  1. Hartverwarmend Design: Harten zijn het symbool van liefde en genegenheid. Met deze gekleurde harten oorhangers voel je je geliefd en verspreid je liefdevolle vibes om je heen.
  2. Vrolijke Uitstraling: De gekleurde harten geven deze oorhangers een vrolijke en speelse uitstraling. Ze zijn perfect om je outfit een unieke en opvallende touch te geven.

Stel je voor... Hoe zou het zijn om deze liefdevolle gekleurde harten oorhangers te dragen en glimlachen te ontvangen van mensen om je heen? Met deze oorbellen straal je positiviteit uit en laat je zien dat je mode combineert met een warm hart. Ze zijn ook een perfect cadeau om iemand te laten weten hoeveel je om hen geeft. Wacht niet langer en voeg deze hartverwarmende oorhangers toe aan je collectie!
 
Gegevens
Gewicht11 gr
MateriaalAcryl
TypeHanger
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 a 8 cm