Gekleurde oorhangers met goudkleurig draad

183678

Nieuw artikel

Gekleurde oorhangers met goudkleurig draad
  • De lengte van deze oorbel is circa 3 a 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Gekleurde Oorhangers met Goudkleurig Draad: Een Speelse Elegantie Ontdek onze betoverende gekleurde oorhangers, verrijkt met een vleugje goudkleurig draad. Deze oorhangers combineren levendige kleuren met de luxe uitstraling van goud, wat resulteert in een speelse en elegante combinatie. Met levendige tinten en subtiel goudkleurig draad bieden deze oorbellen een unieke en stijlvolle look.
Speels Design voor Een Opvallende Uitstraling Deze gekleurde oorhangers met goudkleurig draad zijn ontworpen voor vrouwen die graag opvallen. De felle kleuren voegen een speels en levendig element toe, terwijl het goudkleurige draad een vleugje glamour toevoegt. Het samenspel van kleur en goud maakt deze oorbellen geschikt voor allerlei gelegenheden, van informeel tot chique.
Hoe Onderhoud je Deze Opvallende Oorbellen? Vraag: Hoe behoud ik de levendigheid van deze gekleurde oorhangers met goudkleurig draad? Antwoord: Om de levendigheid te behouden, raden we aan om contact met water en parfum te vermijden. Bewaar ze in een sieradendoosje om krassen te voorkomen. Gebruik een zachte doek om voorzichtig stof en vuil weg te vegen. Geniet langer van deze opvallende oorbellen door ze met zorg te behandelen.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel3 - 4 cm
Lengte3 a 4 cm