Gekleurde oorhangers met een goudkleurig element en een zwart oor stukje

185221

Nieuw artikel

Gekleurde oorhangers met een goudkleurig element en een zwart oor stukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Gekleurde Oorhangers met Goudkleurig Element en Zwarte Oorstukjes Laat je oren stralen met onze prachtige gekleurde oorhangers, voorzien van een elegant goudkleurig element en zwarte oorstukjes. Deze oorhangers combineren moeiteloos eigentijdse stijl met een vleugje luxe, waardoor je een betoverende look kunt creeren. Het kleurrijke design, met het glinsterende goudkleurige element en de zwarte oorstukjes, voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of je nu een speciale gelegenheid bijwoont of je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze oorhangers voegen direct klasse toe aan je verschijning.
Verfijnd Ontwerp voor Tijdloze Schoonheid Het ontwerp van deze gekleurde oorhangers is met precisie vervaardigd om tijdloze schoonheid te bieden. Het goudkleurige element geeft de oorhangers een luxueuze uitstraling, terwijl de zwarte oorstukjes een vleugje contrast en verfijning toevoegen. Deze oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het verfijnde ontwerp past goed bij verschillende stijlen en gelegenheden, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn.
Hoe kan ik het beste voor mijn oorhangers zorgen? Om de prachtige uitstraling van deze gekleurde oorhangers met goudkleurig element en zwarte oorstukjes te behouden, is goed onderhoud essentieel. Vermijd contact met water, parfum en andere chemicalien om de kleur en glans van de oorhangers te behouden. Bewaar de oorhangers in een sieradendoosje of zakje wanneer je ze niet draagt om krassen en beschadigingen te voorkomen. Gebruik een zachte doek om ze regelmatig af te nemen, zodat ze er altijd als nieuw uitzien. Met de juiste zorg blijven deze oorhangers een prachtige aanvulling op je sieradencollectie.
 
Gegevens
Gewicht10 gr
MateriaalAcryl
TypeSteker
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4 a 5 cm