Paarse armband met glaskralen en 3 strengen

182789

Nieuw artikel

Paarse armband met glaskralen en 3 strengen.
  • De lengte van de armband is 18.5 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 10,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Paarse Armband met Glaskralen en 3 Strengen: Een Betoverend Fashion Accessoire Voeg een vleugje magie toe aan je pols met onze stijlvolle paarse armband met glaskralen en 3 strengen. Deze armband is ontworpen om je look te verrijken en je een betoverende uitstraling te geven. Het diepe paars brengt een gevoel van elegantie en mysterie, waardoor deze armband perfect is om je dagelijkse stijl te versterken of als een opvallend accessoire bij speciale gelegenheden.
Betoverende Armband met 3 Strengen en Glaskralen: Onze paarse armband is met zorg samengesteld uit drie strengen voor een betoverende look. De combinatie van de drie strengen voegt een dynamisch en speels element toe aan je pols, waardoor de armband een unieke en stijlvolle flair krijgt. De glaskralen, met hun prachtige paarse tinten en glanzende effecten, voegen een subtiele schittering toe aan de armband en zorgen voor een oogverblindende uitstraling.
Hoe kan ik deze stijlvolle paarse armband met glaskralen en 3 strengen bestellen? Bestel onze paarse armband met glaskralen en 3 strengen door eenvoudig op de "Toevoegen aan winkelmandje" knop te klikken en volg de eenvoudige stappen om je bestelling te plaatsen. We bieden veilige betalingsmogelijkheden en verzending, zodat je binnenkort kunt genieten van dit prachtige sieraad. Of je het nu voor jezelf wilt hebben of als een speciaal cadeau voor een geliefde, deze armband zal zeker een betoverende toevoeging zijn aan je sieradencollectie.
 
Gegevens
Gewicht55 gr
Lengte armband18 - 19 cm
MateriaalGlas
Lengte18.5 cm