Paarse glas stenen oorhangers en heldere stras steentjes

183663

Nieuw artikel

Paarse glas stenen oorhangers en heldere stras steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 7a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Paarse Glasstenen Oorhangers met Schitterende Helder Stras Steentjes: Een Betoverende Combinatie Ontdek onze betoverende paarse glasstenen oorhangers, een prachtige aanwinst voor jouw sieradencollectie. Deze oorhangers combineren de diepe pracht van paarse glasstenen met de schittering van heldere stras steentjes. Met glinsterende paarse glasstenen en sprankelende stras steentjes bieden deze oorbellen een unieke en elegante uitstraling.
Uniek Design voor Een Opvallende Look Deze paarse glasstenen oorhangers zijn ontworpen voor de zelfverzekerde en stijlbewuste vrouw. De levendige paarse kleur van de glasstenen voegt een vleugje mysterie en diepte toe, terwijl de heldere stras steentjes voor een opvallende schittering zorgen. Het samenspel van kleur en glans maakt deze oorbellen perfect voor zowel formele gelegenheden als avondjes uit.
Hoe Houd je Deze Sieraden Stralend? Vraag: Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze paarse glasstenen oorhangers hun schittering behouden? Antwoord: Om de schittering van deze oorhangers te behouden, raden we aan om ze te beschermen tegen vocht en chemicalien. Bewaar ze in een sieradendoosje of een luchtdicht zakje om krassen te voorkomen. Geef ze af en toe een zachte reiniging met een vochtige, zachte doek om stof en vuil te verwijderen.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
TypeHanger
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 a 8 cm