Roze korte halsketting met goudkleurige elementen

181183

Nieuw artikel

Roze korte halsketting met goudkleurige elementen.
  • De lengte van de halsketting is circa 40 a 42 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 10,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Roze Korte Halsketting met Goudkleurige Elementen: Een Elegant Accessoire voor Vrouwen met Stijl

Een Perfecte Balans van Roze en Goud. De roze korte halsketting met goudkleurige elementen is een prachtig sieraad dat je outfit een vleugje verfijning geeft. De combinatie van de zachte roze kleur en de glans van het goud zorgt voor een perfecte balans tussen elegantie en stijl. Of je nu een romantische date hebt of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze halsketting is de ideale keuze.
Delicate Schoonheid met een Vleugje. Glamour Deze korte halsketting is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De roze elementen voegen een subtiel en delicaat accent toe aan de ketting, terwijl de goudkleurige elementen een vleugje glamour en elegantie geven. Het sieraad is veelzijdig genoeg om elke dag te dragen en kan moeiteloos worden gecombineerd met verschillende outfits. Met deze ketting straal je zelfvertrouwen uit en laat je zien dat je een vrouw met stijl bent.
Een Prachtig Cadeau voor Elke Gelegenheid. Op zoek naar een betekenisvol cadeau voor een speciaal persoon? Deze roze korte halsketting met goudkleurige elementen is de perfecte keuze. Het symboliseert zachtheid, schoonheid en elegantie, en zal zeker gewaardeerd worden door degene die het ontvangt. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid is, deze ketting zal het hart van de ontvanger veroveren en hun outfit compleet maken. Bestel nu je eigen roze korte halsketting met goudkleurige elementen en voeg een vleugje elegantie toe aan je sieradencollectie. Of geef het cadeau aan iemand die je dierbaar is en laat hen stralen met dit betoverende accessoire.
 
Gegevens
Gewicht50 gr
Lengte ketting41 - 46 cm
MateriaalAcryl
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte40 a 42 cm