Goudkleurige korte halsketting met witte glas kralen

182212

Nieuw artikel

Goudkleurige korte halsketting met witte glas kralen.
  • De lengte van de halsketting is circa 38 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 24,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Goudkleurige Korte Halsketting met Witte Glaskralen: Een Tijdloos Accessoire voor Elegante Vrouwen

Een Schitterende Combinatie van Goud en Wit. De goudkleurige korte halsketting met witte glaskralen is een prachtig sieraad dat een vleugje elegantie toevoegt aan elke outfit. De combinatie van het warme goud en het heldere wit zorgt voor een tijdloze en verfijnde uitstraling. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze halsketting is de perfecte keuze.
Delicate Schoonheid en Subtiele Glans. Deze korte halsketting is met precisie ontworpen en vervaardigd om een delicaat en stijlvol stuk te zijn. De witte glaskralen voegen een subtiel glanseffect toe, terwijl het goudkleurige accent een vleugje glamour geeft. Het sieraad is veelzijdig genoeg om elke dag te dragen, maar ook perfect voor speciale gelegenheden waar je wilt schitteren. Deze ketting zal zeker de aandacht trekken en je een zelfverzekerde uitstraling geven.
Een Prachtig Geschenk voor Elke Gelegenheid. Op zoek naar een betekenisvol cadeau voor een speciaal iemand? Deze goudkleurige korte halsketting met witte glaskralen is een perfecte keuze. Het symboliseert zuiverheid, elegantie en tijdloze schoonheid, en zal zeker gewaardeerd worden door degene die het ontvangt. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid is, dit sieraad zal de ontvanger betoveren en hun hart verwarmen. Bestel nu je eigen goudkleurige korte halsketting met witte glaskralen en voeg een vleugje elegantie toe aan je sieradencollectie. Of geef het cadeau aan iemand die je dierbaar is en laat hen stralen met dit tijdloze accessoire.
 
Gegevens
Gewicht35 gr
Lengte ketting41 - 46 cm
MateriaalStainless steel
Lengte verlengkettinkje5 cm