Zilverkleurige dubbele armband en vintage bedel met zwarte details

182593

8720687175199

Nieuw artikel

Zilverkleurige dubbele armband en vintage bedel met zwarte details.
  • De lengte van de armband is 16.50 cm en een verleng kettingkje van 3 cm
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 7,53

€ 13,95

-46%

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek Onze Tijdloze Zilverkleurige Dubbele Armband

Ben je op zoek naar een tijdloze accessoire die je outfit een elegant tintje geeft? Ontdek onze prachtige zilverkleurige dubbele armband en vintage bedel met zwarte details! Deze stijlvolle armband voegt een vleugje verfijning toe aan elke look. Onze zilverkleurige dubbele armband is gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail ontworpen. De vintage bedel voegt een vleugje nostalgie en charme toe aan de armband, terwijl de zwarte details voor een subtiel contrast zorgen. Of je nu een formele gelegenheid hebt of je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze armband is de perfecte keuze.

Waarom Kiezen voor Onze Zilverkleurige Dubbele Armband?

  1. Tijdloze elegantie: De zilverkleurige afwerking en het vintage ontwerp van deze armband zorgen voor tijdloze elegantie. Het is een accessoire dat je keer op keer kunt dragen, ongeacht de modetrends.
  2. Veelzijdigheid: Deze zilverkleurige dubbele armband past goed bij verschillende stijlen en outfits. Het is een veelzijdig sieraad dat zowel bij formele gelegenheden als bij casual looks gedragen kan worden.
Aarzel niet langer en voeg deze prachtige zilverkleurige dubbele armband en vintage bedel met zwarte details toe aan je sieradencollectie. Bestel nu en maak een elegant statement met deze tijdloze accessoire!

Maak een Elegant Statement met Onze Zilverkleurige Dubbele Armband

Wil je een elegant statement maken en je outfit naar een hoger niveau tillen? Onze zilverkleurige dubbele armband en vintage bedel met zwarte details is de perfecte keuze. Draag hem alleen voor een subtiele en verfijnde uitstraling, of combineer hem met andere armbanden voor een gelaagde look. De zilverkleurige afwerking van de armband geeft een tijdloze en klassieke uitstraling, terwijl de vintage bedel een uniek detail toevoegt. De zwarte details zorgen voor een subtiel contrast en voegen een eigentijds element toe aan het ontwerp. Deze armband is ook een prachtig cadeau-idee voor iedereen die houdt van elegante sieraden. Bestel nu onze zilverkleurige dubbele armband en vintage bedel met zwarte details en voeg een vleugje elegantie toe aan je sieradencollectie. Maak een elegant statement en straal met deze tijdloze accessoire! Bestel nu onze Zilverkleurige Dubbele Armband en maak een elegant statement met je sieradencollectie!
 
Gegevens
Gewicht5 gr
Lengte armband19 - 20 cm
MateriaalStainless steel
Lengte verlengkettinkje3 cm
AanbiedingenAanbiedingen
Lengte16.50 cm