Zwarte lange halsketting met kralen en goudkleurige elementen

184107

Nieuw artikel

Zwarte lange halsketting met kralen en goudkleurige elementen.
  • De lengte van de halsketting is circa 100 cm of langer.

Meer details

€ 27,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek de Elegante Zwarte Lange Halsketting met Kralen en Goudkleurige Elementen Laat jezelf stralen met onze prachtige zwarte lange halsketting, een meesterwerk dat een tijdloze elegantie uitstraalt. Deze unieke ketting combineert moeiteloos moderne stijl met klassieke elementen, waardoor je elke outfit een vleugje allure kunt geven. De diepzwarte kralen, gecombineerd met subtiele goudkleurige accenten, creeren een verfijnde look die zowel overdag als 's avonds opvalt. Deze halsketting is de perfecte aanvulling op je sieradencollectie en is ook een geweldig cadeau voor speciale gelegenheden.
Verfijnde Details voor een Betoverende Uitstraling Deze halsketting is met vakmanschap ontworpen, waarbij de combinatie van zwarte kralen en goudkleurige elementen een prachtig contrast biedt. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of een informele bijeenkomst hebt, deze halsketting zal je look compleet maken.
Hoe kan ik de halsketting het beste onderhouden? Het onderhouden van deze prachtige halsketting is eenvoudig. Om de glans van de kralen en goudkleurige elementen te behouden, raden we aan om contact met water, parfum en andere chemicalien te vermijden. Berg de ketting op in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen wanneer je deze niet draagt. Regelmatig afstoffen met een zachte doek zal helpen om de halsketting er als nieuw uit te laten zien. Met de juiste zorg kun je jarenlang genieten van de prachtige uitstraling van deze ketting.
 
Gegevens
Gewicht80 gr
Lengte kettingLanger dan 91 cm
MateriaalGlas
Lengte100 cm of langer
metaal5