Nieuw

Bruine lange halsketting met goudkleurige elementen

186021

Nieuw artikel

Bruine lange halsketting met goudkleurige elementen.
  • De lengte van de halsketting is circa 80 a 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 35,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Bruine Lange Halsketting met Goudkleurige Elementen - Tijdloze Elegantie voor Je Outfit Laat jezelf betoveren door onze prachtige bruine lange halsketting, verfraaid met goudkleurige elementen. Deze halsketting straalt tijdloze elegantie uit en is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtiel, maar stijlvol accessoire om hun outfit te completeren. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of je dagelijkse look wilt opwaarderen, deze halsketting voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit.
De Pracht van Bruin en Goud Onze bruine lange halsketting wordt gekenmerkt door een diepe, warme bruine tint die doet denken aan aardse elegantie. De goudkleurige elementen voegen een vleugje luxe en glans toe aan het ontwerp. Deze combinatie van kleuren en materialen creeert een tijdloze uitstraling die perfect past bij verschillende outfits en gelegenheden.
Een Subtiel Statement Deze halsketting is een subtiel statement dat je outfit transformeert. Draag het om je hals om je look compleet te maken voor een avondje uit, een zakelijke bijeenkomst of gewoon voor een stijlvolle dagelijkse uitstraling. De bruine kleur straalt warmte en verfijning uit, terwijl de goudkleurige elementen een vleugje glamour toevoegen.
 
Gegevens
Gewicht80 gr
Lengte kettingLanger dan 91 cm
MateriaalResin (hars)
Lengte80 a 100 cm