Nieuw

Camel kleurige lange halsketting met goudkleurige elementen

186024

Nieuw artikel

Camel kleurige lange halsketting met goudkleurige elementen

Meer details

€ 35,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Camel Kleurige Lange Halsketting met Goudkleurige Elementen Ontdek onze nieuwste aanwinst: een stijlvolle camel kleurige lange halsketting met prachtige goudkleurige elementen. Deze halsketting is ontworpen om je look te verrijken met een vleugje elegantie en warmte. Wil je meer weten over dit verbluffende sieraad? Lees verder!
Wat maakt deze camel kleurige halsketting zo speciaal? Onze camel kleurige lange halsketting met goudkleurige elementen is een perfecte combinatie van trendy en tijdloos. De camel kleur geeft een warme en chique uitstraling, terwijl de goudkleurige elementen een vleugje luxe toevoegen. Het lange ontwerp maakt het mogelijk om de ketting op verschillende manieren te dragen, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op je sieradencollectie. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze halsketting duurzaam en stralend.
Hoe draag je deze stijlvolle halsketting? Deze camel kleurige lange halsketting is geschikt voor allerlei gelegenheden. Draag hem als een opvallend statementstuk met een eenvoudige outfit om je stijl te benadrukken, of laagjes met andere kettingen voor een trendy look. Het warme camel kleurenpalet past goed bij verschillende kledingstijlen, van casual tot chic. Deze halsketting is de perfecte manier om je persoonlijke stijl te uiten en een vleugje glamour toe te voegen aan je look.
 
Gegevens
Gewicht80 gr
Lengte kettingLanger dan 91 cm
MateriaalResin (hars)
Lengte80 a 100 cm