Groene lange oorhangers met bungelende ovale elementen

183412

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorbel is circa 10 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek de Elegante Groene Lange Oorhangers met Bungelende Ovale Elementen Laat je betoveren door onze prachtige collectie groene lange oorhangers met bungelende ovale elementen. Deze oorbellen zijn ontworpen om je outfit een vleugje glamour en stijl te geven. Met hun opvallende ontwerp zijn ze de perfecte accessoires om je look compleet te maken. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse stijl wilt opvrolijken, deze oorhangers zijn een absolute must-have in je sieradencollectie.
Verfijnde Groene Edelstenen met Bungelende Beweging Onze groene lange oorhangers zijn vakkundig vervaardigd met verfijnde groene achelpen hangers, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben. De bungelende ovale elementen geven een speels accent aan de oorbellen, terwijl ze subtiel heen en weer bewegen bij elke stap die je zet. Deze eigenschap trekt de aandacht naar je gezicht en voegt een dynamisch element toe aan je look.
Hoe kan ik deze groene lange oorhangers combineren? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze groene lange oorhangers het beste kunt combineren met je outfits. Het antwoord is simpel: laat ze opvallen! Draag deze oorbellen met een eenvoudige, effen gekleurde jurk of een klassieke blouse om ze in het middelpunt van de aandacht te plaatsen. De groene kleur van de schelpen hangers voegt een vleugje kleur toe aan je look, waardoor je een chique en verfijnde uitstraling krijgt. Voor een avondje uit kun je ze perfect combineren met een opgestoken kapsel om de aandacht naar je oren te trekken en je gezicht mooi te accentueren.
 
Gegevens
Gewicht19 gr.
Breedte4 cm
MateriaalSchelp
TypeHanger
Lengte oorbel10 - 12 cm
Lengte10 cm.