Groene oorhangers met strengen en glas kralen

183459

8720687193353

Nieuw artikel

Groene oorhangers met strengen en glas kralen
  • De lengte van deze oorbel is circa 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Betoverende Groene Oorhangers met Glaskralen Strengen: Natuurlijke Pracht Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je sieradencollectie met onze prachtige groene oorhangers, verfraaid met delicate strengen van glaskralen. Deze oorhangers stralen betovering uit en zijn ontworpen om je look te verrijken met een vleugje frisse pracht en tijdloze elegantie. Of je nu een alledaagse uitstraling wilt verbeteren of je outfit wilt accentueren voor een bijzondere gelegenheid, deze oorhangers voegen een onmiskenbare charme toe aan elke stijl.
Natuurlijke Schittering van Groene Glaskralen De groene glaskralen in deze oorhangers vangen het licht op een prachtige manier, waardoor ze een natuurlijke schittering en gloed uitstralen. De groentint voegt een vleugje frisheid toe aan je look en harmonieert prachtig met diverse kleurenpaletten. De glaskralen strengen creeren een subtiel bewegingseffect, waardoor je look dynamisch en levendig aanvoelt.
Met Liefde Handgemaakt Voor Jouw Stijl Elk paar groene glaskralen oorhangers is met liefde met de hand gemaakt, waardoor ze unieke kunstwerken worden. De zorgvuldige schikking van de glaskralen in de strengen straalt zowel verfijning als speelsheid uit. Of je nu van ingetogen elegantie houdt of juist graag opvalt, deze oorhangers voegen een prachtige dimensie toe aan je look.
Laat Je Look Stralen met Groene Glaskralen Oorhangers Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Voeg een vleugje natuurlijke pracht toe aan je ensemble met onze groene oorhangers met glaskralen strengen. Ontdek de kunst van handgemaakte sieraden en geef jezelf een betoverende uitstraling. Bestel nu en laat je stijl stralen met deze schitterende accessoires.
 
Gegevens
Gewicht20gr.
Breedte2 cm
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel8 - 10 cm
Lengte8 cm