Groene harten oorhangers met een goudkleurig hart in het midden

183255

Nieuw artikel

Groene harten oorhangers met een goudkleurig hart in het midden
  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek de Betoverende Groene Harten Oorhangers - Een Sprankelende Toevoeging aan Jouw Sieradencollectie! Ben je op zoek naar een betoverend paar oorhangers om je look te laten stralen? Zoek niet verder! Onze groene harten oorhangers zijn de perfecte keuze voor een sprankelende en opvallende uitstraling. Deze oorbellen zijn met zorg ontworpen en bevatten groene harten, waardoor ze een magische en vrolijke touch hebben die je hart zal veroveren. In het midden van de harten schittert een goudkleurig hartje als oorstukje, dat een vleugje luxe en elegantie toevoegt aan de stijl.
Waarom Kiezen voor Onze Groene Harten Oorhangers?
  1. Betoverende Schoonheid: Groen is de kleur van de natuur en vernieuwing. Met deze groene harten oorhangers voel je je betoverend en straal je positiviteit uit, waar je ook gaat.
  2. Sprankelende Uitstraling: De groene harten geven deze oorhangers een sprankelende en speelse uitstraling. Ze zijn perfect om je outfit een unieke en opvallende touch te geven.

Stel je voor... Hoe zou het zijn om deze betoverende groene harten oorhangers te dragen en bewonderende blikken te ontvangen over je stijlvolle en sprankelende verschijning? Met deze oorbellen straal je zelfvertrouwen uit en laat je zien dat je mode combineert met een vleugje natuurlijke schoonheid. Ze zijn ook een perfect cadeau voor een dierbare die houdt van unieke en kleurrijke accessoires. Wacht niet langer en voeg deze sprankelende oorhangers toe aan je collectie!
 
Gegevens
Gewicht10 gr
MateriaalAcryl
TypeHanger
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 a 8 cm