Goudkleurige korte halsketting met roze gekleurde kralen

182216

Nieuw artikel

Goudkleurige korte halsketting met roze gekleurde kralen.
  • De lengte van de halsketting is circa 38 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 24,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Goudkleurige Korte Halsketting met Roze Gekleurde Kralen: Een Delicaat Sieraad voor een Vleugje Romantiek

Een Tijdloze Combinatie van Goud en Roze. De goudkleurige korte halsketting met roze gekleurde kralen is een prachtig sieraad dat een vleugje romantiek toevoegt aan elke outfit. De combinatie van het warme goud en de zachte roze kleur zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Of je nu een romantisch diner bij kaarslicht hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt opfleuren, deze halsketting is de perfecte keuze.
Delicate Schoonheid met een Vleugje Glamour. Deze korte halsketting is met zorg ontworpen en vervaardigd om een delicaat en verfijnd stuk te zijn. De roze gekleurde kralen voegen een speels element toe, terwijl het goudkleurige accent een vleugje glamour geeft. Het sieraad is subtiel genoeg om elke dag te dragen, maar ook perfect voor speciale gelegenheden waar je wilt stralen. Deze ketting zal zeker de aandacht trekken en je zelfvertrouwen een boost geven.
Een Prachtig Geschenk voor Geliefden Op zoek naar een betekenisvol cadeau voor je geliefde? Deze goudkleurige korte halsketting met roze gekleurde kralen is een perfecte keuze. Het symboliseert liefde, tederheid en romantiek, en zal zeker gewaardeerd worden door degene die het ontvangt. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of Valentijnsdag is, dit sieraad zal een blijvende indruk achterlaten en herinneringen creeren die een leven lang meegaan.
 
Gegevens
Gewicht35 gr
Lengte ketting41 - 46 cm
MateriaalStainless steel
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte38 cm